**BELANGRIJK NIEUWS** Na 53 jaar gaat onze locatie dicht.


**BELANGRIJK NIEUWS** Na 53 jaar gaat onze locatie dicht.

Beste vrienden/gasten,

Kegelhuis “De Engel”, gevestigd aan de Koestraat 4 te Schoonhoven gaat dicht. Na 53 jaar hebben wij besloten om onze eigen Locatie op te heffen.

Een toelichting vanuit ons hart:

Natuurlijk valt dit besluit ons zwaar.  Het is niet niks om een familiebedrijf in deze vorm te stoppen. Het coronavirus heeft hier een groot aandeel in gehad. De intieme sfeer en het gezellig samenzijn in de Koestraat heeft in onze ogen weinig kans van slagen in een anderhalve meter maatschappij.

Martijn is inmiddels begonnen aan een nieuwe baan bij de Gemeente Krimpenerwaard. Daardoor zal hij meer tijd krijgen om zijn 3 kinderen aan te moedigen langs de zijlijn van de plaatselijke sportclubs.

Claudia en Bert zullen deels actief blijven in de horeca, het intieme sfeertje van De Engel willen wij graag brengen op locatie. Denk aan de poffertjeskraam, de frietkraam, of een ijsje vanuit de nieuwe ijsfiets…. Wij denken na over hoe wij onze gastvrijheid, bijvoorbeeld met het bijbehorende concept van spelletjes, op uw locatie kunnen verzorgen. Ook voor verhuur van spullen, bent u bij ons aan het juiste adres. Houd hiervoor onze website in de gaten: www.deengeloplokatie.nl. Heeft u vragen?

Mail naar: info@deengeloplokatie.nl

Met dank voor het in ons gestelde vertrouwen en een vriendelijke groet,

Team de Engel